4. juli 2008

Vemodig hygge..

Så sad man her med hvidvin, kæreste, rødvin, kiks, fede skimmeloste og American Idols finale.. Det er sgu ikke værst du!! Slet ikke når favoritten bare sådan går hen og vinder!

SÅÅÅ fedt at amerikanerne endelig sætter deres stemmer på sandpapirs-stemmerne frem for fløjls-stemmerne.. Selvom David Archuletta (Tarteletta hedder han herhjemme) da også synger helt forrygende... Men go David Cook siger vi bare!!! juhuuuu!



Nå men det vemodige ved aftenenen/i går/i morgen/i overmorgen er, at jeg ikke sidder på Roskilde Festivallen og drikker varme Harboe dåsebajere med alle de andre tosser. I går ville jeg så have væltet op foran orange scene for at se FANTASTISKE ALTID ELSKEDE Radiohead.. Det fede ved 2008 er, at der lynhurtigt bliver smidt videoklip fra koncerterne smidt på Youtube. Så her er et af 90´ernes allerbedste: Karma Police med Radioheadhead!
(okay lød det lidt som om jeg lige var en slags Dan Rachlin af en art??)


2 kommentarer:

Marie sagde ...

Ville være blevet rasende hvis Tarteletta havde vundet - yesyes synge kunne han, men har var da sådan lidt...kedelig i det, ikk'? Altså i forhold til den anden, mener jeg bare.

Prinsessens Mor sagde ...

jo nemlig :)