12. september 2007

Vi flytter!

I dag så vi en mand ude i gården, der gik totalt amok med en jernstang som han hamrede i græsset. Lidt senere løftede han noget op og gik med det. Det var en rotte. En stor fed død rotte mand. Så vi har (og jeg opsummerer) lus i vuggeren, myg i hele lejlighede og nu altså også rotter i vores ghetto! Tror sgu bare vi flytter...

MEN DET GØR VI OGSÅ!! Har fået Herning-lejlighed i går! Herning mand... Kan slet ikke vende mig til tanken "hej jeg hedder Lene og jeg kommer fra Hæærning" Nå men vi har fået alt hvad vi håbede på. Eller.. næsten alle krav til en bolig er opfyldt. Dog ingen have. Eller jacuzzi...

Kan bare næsten ikke holde ud at tænke på følgende liste som er min savne-liste:

*Min elskede kat Sheba - hun kommer ikke med
*Venner/veninder bosat i Århus
*Århus i sig skønne selv
*Alt det fede tøj byen har at byde på f.eks. i Latinerkvarteret
*Baresso
*Anettes Sandwich
*De fede koncerter
*Åen med dertilhørende cafémiljø
*Stella Polaris (og lignende lækre arrangementer)
*Vores badekar
*Hans Engell burgeren og morgenmaden på Ministeriet
*Festugen
*bare.. alle mulighederne!

MEN jeg glæder mig til lavere husleje, 4 værelser i stedet for 3 (endelig får vi vores kontor juhuuu) og selvfølgelig mit kommende studie :D

14 kommentarer:

Marie sagde ...

Nu er jeg virkelig bare geografisk spasser, men altså...kan man ikke bare tage til Århus og shoppe engang imellem? Og alligevel tage til festuge og Stella Polaris og alt det? Jo ikke helt det samme, men...du ved, ing'?

Nåhm, du lyder okay med det, dét er rart. Skal nok blive godt.
Uiii TEKOOOOOO (nu har jeg læst lidt derinde...hvad for noget af det, skal du være?)

Anonym sagde ...

Tilløk med lejligheden.
Tror skam nok Hææærning er nogenlunde ok? ;)

Sara Marie sagde ...

Vi kommer også til at savne jer!! Meeeen som klåge hoveder påpeger, SÅ langt er der sgu heller ikke herind. I har jo bil, jo! Det er et KRAV at I kommer til Stella P og lignende stadigvæk!!!

Og din godestes veninde her har jo også et kolonihavehus, man kan sove i. I nogle perioder af året, i hvertfald ;)

Tania sagde ...

Teløkkeeee! Det bliver dejligt for jer, på trods af alle de luksus-ting Århus tilbyder. Vi andre har i hvert fald klaret os ;-)
Er så spændt på at høre om det hele!
Held og lykke mit alles!

Prinsessens Mor sagde ...

tak alle søde I...

Og ja da der er mulighed for at tage til Århus (godt og vel en time i bil) men det er mere.. hvis man sådan spontant bare SKAL have ny bluse eller noget.. Så må man tage til takke med udvalget i Hernings h&m.. Men det går alt sammen. Køber sgu alligevel så meget over Internettet jo :D

Sara Marie sagde ...

Ja og ellers må du sende mig ud i Århus som bluse-agent.

Tania sagde ...

Eller undvære blusen ;-)

(sagde lyseslukkeren...)

Prinsessens Mor sagde ...

Ejjj Skide??? Sgu da aldrig undvære blusen!! Men.. hvílken bluse snakker vi egentlig oM??? Sara Marie?


:D

Anonym sagde ...

Nej hvor er jeg beæret over, at du læser min bog :-)

Og "Mit livs mirakel og miracel whip" er da en fantastisk titel til det skønne billede! Hæææærning. Faktisk dejlig by. Jeg har været der tre gange. Første gang, jeg stiftede bekendtskab med byen var igennem en Tanja, jeg havde mødt i udlandet. Da jeg skulle besøge hende og ringede hjem til hende og hendes forældre. Tog faren telefonen og råbte derefter: "Tanja, det er Københavneren!" Nu er jeg sådan set ikke fra københavn, men det var lidt skæg.

Nå sikke en smøre. Ville bare sige, at det nok skal blive super. Et ekstra værelse er da skønt. Også for Miracel Whip :-)

Prinsessens Mor sagde ...

åårh du er sød og god Space!!! Jeg er da beæret over at få lov til at læse den bog! At få et så personligt indblik i dit liv! Modig kvinde..

Anonym sagde ...

hvornår flytter I? Vil jo gerne have meleriet færdigt inden...
Kirstine

Anonym sagde ...

...ups, mente mAleriet...

QVINDEN sagde ...

Fra en anden østjyde, som nu har boet fem år i Herning, kan jeg kun sige - det er en fin by. Og her er faktisk også udmærkede butikker, hvor du kan købe dine nye bluser ... Eneste minus er, at der ikke er 30 cafeer at vælge mellem men kun en håndfuld. Men hvad gør det - man kan jo ikke drikke cafe latte 30 gange i løbet af dagen alligevel ... Kulturlivet blomstrer faktisk også ganske fint i Herning, hvis man selv gider opsøge det.
Så ... Jeg kan kun ønske dig alt mulig held og lykke i Herning - du skal nok blive glad for det ... Og turen i bil til Århus tager med den rigtige fart kun lige en times tid - vel cirka det samme som det tager at komme fra Århus Syd til Århus Nord i myldre-trafikken? :-)

Anonym sagde ...

Very thought provoking.gowns with sleeves pumps christian louboutin.