8. august 2007

Anmeldese af mascara

Ja altså nu har jeg to gange i træk lavet fejlkøb med de tingester! Man burde nok holde sig til Max Factors 2000 calories måske? Jeg er bare typen der altid skal prøve noget nyt, og jeg har lige brugt min MF op jo..
Nå men jeg købte så først den her Lancome Fatale som skulle være en revolutionerende (jo tak!) ny mascara. Men jeg siger jer - den er top underlig mand! Lugter sindssygt kemisk og har sådan en crazy børste at det ligefrem kræver en instruktionsfilm for at lægge den på.. Eneste plus er, at den virkelig holder! Og natten over hvis det skulle være...






Så købte man en.. næh? Jeg købte den vist ikke, men fik den med i et tilbud med noget andet skønhedshejs på HQ eller Lookfantastic eller en af de dér. Nå men den er fra Sebastian Trucco og er sådan lidt træls og tyk i det ( som mig selv :D ) Det værste er bare, at den SLET ikke bliver siddende hvor den skal. (igen - som mig selv) Nå det er bare LIDT varmt sveder den sig langsomt ned af vipperne og sætter sig under mine øjne. Hvasså panda?


8 kommentarer:

- af Smuksakkens Mor sagde ...

Uh det kender jeg godt... Man skal holde sig til det man er glad for har jeg efterhånden lært!! Men den er jeg så til gengæld også glad for meget....
Sikke nogle skønne billeder fra det dersens festival..

Marie sagde ...

Altså jeg er mascarafreak!!! Eller dvs. jeg elsker mascara, men køber faktisk aldrig andet end Maybellines (den pink og grønne). Jeg er SÅ glad for den. Det er den bedste (til mine vipper ihvertfald). Den klumper ikke. Den er ikke specielt dyr. Den bliver hvor den skal være. Den er nem at putte på...jamen jeg fortæller ALLE at det er dén de skal købe, og nu har jeg også fortalt dig det.

Brigitte sagde ...

Jeg kan anbefale YSL's mascaraer eller Dior Blackout, men priserne er sgu ret hampre på dem, men jeg har desværre endnu ikke fundet noget billigere alternativ...

Sara Marie sagde ...

Jeg tror simpelthen det der med mascara er individuelt. Har efterhånden prøvet mange som andre har rost til skyerne og har syntes det var noget værre l*rt. Men så vandt jeg en fra MF en dag og den er genial...til mig. Tror bare man er nødt til at prøve sig frem og finde sin yndlings..desværre.

Prinsessens Mor sagde ...

tak tak Smuksak og I andre..

Marie: Ja den der pink/grønne bruger ALLE jo nærmest. Har også selv været glad for den. Køber den sgu næste gang igen. tak.

Brigitte: Har kigget længe efter Dior men.. ja ved ikke.

Sara Marie: Det er jo lige dét :D

Sara Marie sagde ...

Hey...når nu vi ER ude i det med anbefalingerne, så skal jeg gerne tjekke hvad min fra MF guuud nej, kan se, at jeg har skevet MF tidligere, men det var sgu da GOSH jeg vandt en masse ting fra! Dermed er det det gosh jeg nu anbefaler... den får seriøst mine vipper til at bue opad..bare sådan. Og gør dem fiiiiine. Totalt yndlings. Skal nok vende tilbage med navn. Og sorry...IKKE MF..men GOSH!

Anonym sagde ...

Jeg bruger altid vandfast - det andet pjat med at den forsvinder ned under øjnene ved en smule sved det orker jeg ikke. MF er den lige nu, men skifter gerne. Er ikke så vanskelig med mærket - bare de ikke klumper :)

Anonym sagde ...

I agree with many points. But in some areas, I feel we need to be more aggressive. Just my opinion. Love ya. dresses with sleeves!?! Louboutin Shoes Christian Louboutin Heels Bridal Dresses