5. juni 2007

Bagning

Ja når man bager herhjemme går det sjældent fantastisk det vil jeg sige. Sidste gang blev både boller og pølsehorn smidt ud.

Så ville man lige prøve denne hersens færdigblanding (Havrebrød fra Schulstad) hvor der bare skal vand i. "Helt uden stråforkortere" står der på.. Ajjjj men jeg haajer da også bare de stråforkortere mand! Der sådan.. går rundt og forkorter stråene..!? Nå men i hvert fald skulle denne her yndige klump dej så hæve, men så vidt jeg har forstået betyder det, at dejen skal vokse?! Og ikke bare forblive den lille bolle det var, da jeg først æltede det igennem... ?? Nu ligger verdens mindste brød så i vores ovn og er helt til grin.. Eller også er det mig der er det? *Snøft* Det går bare ikke med mig og dej. Nej. Næh.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg synes ikke selv jeg er en ørn til bagning, men dog bedre end det du har beskrevet ;) Måske en bagemaskine skal på jeres ønskeseddel. Så kan I vågne op til friskbagt brød uden at have gjort andet end at smide ingredienserne i og gå i seng.

Prinsessens Mor sagde ...

nå ja.. god ide med sådan en.. Det er vel også sådan et klassisk bryllups-ønske :D
(skal giftes næste år)

Anonym sagde ...

Perfekt bryllupsønske. Skriv det hellere på sedlen. Jeg har ladet mig fortælle, at de ind imellem kan fåes til 150,- så her kan de fleste bryllupsgavegivere vist være med...

Anonym sagde ...

Wow ! Amazing blog to follow I would suggest to follow my all friends and family to follow his blog . Vivacious Blog - Full life and energy. Keep Posting, wedding dresses sleeves Louboutin Shoes buy louboutin shoes. Mermaid Wedding Dresses