9. april 2007

Frieriet..

At tænke sig - jeg skriver nu et indlæg om et frieri.. Til mig! En friede til moi! En mand (verdens bedste oven i købet!) har spurgt om JEG vil dele mit liv men HAM! Fordi han gerne vil være sammen med mig! MIG! Resten af livet! Hver dag! Det gider han åbenbart jo! Crazy fætter..modig!

Men hør nu hvordan det skete; Man troede jo lissom, at han var på arbejde(det var i tirsdags)for jeg var åbenbart så søvndrukken om morgenen, at jeg ikke havde opdaget, at han tog temmelig sent afsted. Kl. ca 11 sendte han en sms "Er det okay hvis jeg er hjemme om 5 min?" (Det er fordi han jo ved, at jeg bliver sindssygt forskrækket hvis han pludselig kommer uventet ind af døren) Og ja - det var sørme okay. Så kom han ind med to indkøbsposer fyldt op med lækkerier. Vi skulle da hygge os med brunch syntes han :-) Så der blev disket op med brød, ost, pølse, amerikansk kaffe og ikke mindst - champagne.. hov nej - inden champagnen skulle drikkes friede han jo! Øj jeg er helt forvirret selv hva`? Over at skulle genfortælle det..

Nå men da jeg lige var allermest glad for, at han sådan var kommet hjem med den her brunch-overraskelse, sååå havde han da lige en overraskelse mere. Han smuttede igen og mens han var væk, sagde jeg til Kamille My på min arm "Det var godt nok en tung ring, siden han ikke kunne have den med første gang hva`?" men det var jo bare en joke!! Havde sgu ikke regnet med at han ville gøre det!

Men han kom tilbage med en kæmpe buket af mine super-yndlings-blomster; tulipaner. Så spurgte han (lidt genert) om ikke jeg ville gifte mig med ham.. (ejjj nu bliver jeg helt rørt igen af at skrive det.. tsk tsk og suk..) Jeg ville så gerne så gerne! Sagde vist noget i retningen af "ja selvfølgelig vil jeg da det, men.. frier du til mig??" og det gjorde han jo. Ingen ring. Ingen falden-på-knæ. Men helt perfekt var det hele. SHIIIT jeg var gennem-glad (??) hele dagen!! Tænk sig - jeg skal have verdens bedste kæreste til ægtemand! Ægte, kær, mand, hvad mere? Han er det hele!

Jeg glæder mig kraftpetervælteme til det bryllup! Ikke at vi aner hvor, hvornår eller hvordan men jeg ved at DU skal med og DU skal med, og alle mulige andre.. det KAN kun blive godt! Vi er ikke til kirke-bryllup og det bliver heller ikke rådhus. Glæder mig så meget mand.. nå det har jeg sagt.





Og lige for at svømme helt hen i romantik og ren lykke, så to dage efter (eller en?) så sagde min kæreste sgu at han har købt billetter til Tori Amos!!!!!!!!!!! Så pev jeg jo lige lidt igen.. ja ja I know, men altså det er SÅ vildt hvor meget det betyder for mig! Har været fan ALTID og ville jo SÅ gerne se hende i Falkoner til sommer. Han er.. en guttermand! Det er hvad han er! Det skulle egentlig være en overraskelse til min fødselsdag SOM FØRST ER 30. MAJ!! Det var ikke længe han kunne holde tæt hva`?

7 kommentarer:

Tania sagde ...

Jeg vil glæde mig til at komme til bryllup! :) og igen tillykke, tillykke, tillykke!!!

Anonym sagde ...

Wow, tillykke med al den kærlighed, Lene! I er et dejligt eksempel på meget smuk kærlighed.. Nyd foråret og alle de fantastiske nye ting! Kærlig hilsen Kirstine

Prinsessens Mor sagde ...

Øjjj tak skal I have!
Sødt skrevet Kirstine.. øjjj..

Marie sagde ...

Aiiii TILLYKKE!! Hvor er du heldig. Al lykke til jer.

Sara Marie sagde ...

Juhuuu! Og jeg var den ene "du" der skal med"!! Juuuuuuhu! Så må jeg vist godt købe en ny kjole?

Prinsessens Mor sagde ...

Ja køb du bare en kjole søde kone :D

Tak Marie også da! Det må også snart blive jeres tur - har jo lige læst hvor længe I har været sammen! Wow.. Og det samme gælder jo Sara Marie ;)

Anonym sagde ...

Wow ! Amazing blog to follow I would suggest to follow my all friends and family to follow his blog . Vivacious Blog - Full life and energy. Keep Posting, winter wedding dresses Louboutin Shoes pumps christian louboutin. New