11. april 2007

Det her er fedt!

Et lækkert nummer med gæsteoptræden af en af mine gode gamle favoritter!! Sorry bout the lydkvali dog!

Åh Gud hvor jeg savner Matchbox 20 nogen gange... Rob er god i sig selv, men det bliver aldrig det samme uden resten af bandet :-( Så lige hans nyeste video på VH1 og det var så åbenbart alligevel godt nok til at knække mig. Ramte mig sgu lige i hjertekuglen! Om det var videoen, teksten eller en kombi er jeg ikke helt sikker på..?

Og okay jeg VED GODT at det er lige lovligt mange musikalske indslag og Youtube links, i et og samme indlæg MEN: Det her er det fedeste verden nogensinde har set!! Tori og Maynard (forsanger i Tool) der synger Muhammed My Friend. Jeg havde koncerten på video (I ved det der VHS-noget man brugte)og båndet var/er bare så slidt! Men man kan jo åbenbart finde alt online. Og prøv nu lige at nyde det her - specielt i andet vers hvor Maynard liiiige tager den en tand op! Uj uj uj lige i tårekanalen.. Slutningen er også fin og publikum helt fantastisk! Thank God for den sang - uden den havde Kamille My jo ingen godnatsang fået da hun var helt spæd... hmm.

Kan slet slet ikke fatte at jeg skal se hende live d. 13. juni.. Slet ikke..

2 kommentarer:

Tania sagde ...

Aaaaah... Dejligt at komme hjem og blive inspireret af en masse dejligt musik :)
Jeg elsker begge mænnerne i den første sang, og det er også bare et af de allerbedste Maroon-numre!!! Det andet er også super lækkert, men det behøver jeg vel ikke fortælle dig at jeg synes :)

(Må jeg forresten godt bruge de billeder du har taget på min blog?)

Anonym sagde ...

I get much in your theme really. thank your very much i will come every day! wedding gowns Christian Louboutin Boots Accessories