27. marts 2007

Min baby er tyk! Weheew!

Nej "tyk" er hun måske ikke ligefrem, men der var bestemt gode nyheder fra vægten på Skejby Sygehus i går.

Problemet var jo, at hun kun havde taget et kg på fra juli sidste år og så frem til februar. (et kg som hun efterfølgende endda tabte lidt af pga. sygdom) MEN siden der midt februar har hun så taget... Hold nu godt fast... ET KG PÅ! Næsten.. Det er da vildt! Det samme som hun før tog på over et halvt år! Nej 7 mdr sgu! Er I stået af? Min formulering er nok noget kluntet, men jeg bliver sgu så begejstret når jeg skriver om det... Min tykke lille pige.. årrh..

Det skal da også lige med, at noget af det første sygeplejersken sagde var: "Det første jeg lige tænker når jeg ser hende er, WOW en flot pige" :D :D :D Det er jo noget der varmer et moder-hjerte. Ja ja det kan da godt være at hun udelukkende tænkte i vægt- og proportionsøjemed (??) men alligevel.. Hun blev også pænt overrasket da Kamille My endelig åbnede lidt op for godterne. Og med "godterne" mener jeg hendes pludren/snakken. Hun er sgu så kær og snakker så godt. Selvom noget af det vist er latin..?

Alt i alt gjorde vores højtelskede lille mirakel det godt. Knald dygtig er hun. Til at være.. barn. Tålmodig. Udholdende. Alle de der ting som børn ofte ikke er i sådanne undersøgelses-situationer.

i øvrigt afleverede vi maskineriet som vi havde med hjem derudefra sidst. Medicin-helvedes-masken til at afhjælpe hende astmatiske bronchitis - eller skulle man sige FORHENVÆRENDE astamtiske bronchitis? :D :D :D Hendes vejtrækning var jo så flot osv. så.. ja lidt underligt ikke at have den i huset HVIS NU men også dejligt. Nu ser vi det som et afsluttet kapitel. Zoneterapi og homøopati længe leve!!!

2 kommentarer:

- af Smuksakkens Mor sagde ...

Dejlige dejlige nyheder... Tillykke med det ekstra kilo.. :-) Hun er jo som hun skal være... Min Freya er også en lille splint, men de skal nok komme efter det..

Anonym sagde ...

I agree with many points. But in some areas, I feel we need to be more aggressive. Just my opinion. Love ya. Wedding Dresses 2011 . Christian Louboutin Pumps Bridal Dresses