5. oktober 2006

Forfængeligheden

Jeg troede sådan noget gik over når man blev fortravlet mor? Men nej. Jeg må indrømme at jeg stadig bruger en del tid og penge på at blive.. nej på at føle mig.. nej.. øøhm..*tænketænke* jeg ved sgu ikke hvorfor jeg gør det. Velvære vel? :-) Jeg bliver ikke mere lækker af at bruge 200 kr. på en ansigtscreme end hvis jeg købte en til en 50´er.. Jeg kan jo (helt ærligt) ikke se den VILDE forskel! Men det er åbenbart en luksus jeg ikke kan undvære..

Men det er ikke bare økonomien der lider under det - det er også min (kostbare?) tid! Om morgenen skal jeg:

I badet: vaske hår, efterfølge med balsam/kur, vaske ansigt + evt. scrub, vaske krop, evt. fjerne uønsket hårvækst.

Efter bad: Energigivende tonic i hovedbunden + evt. leave-in kur i spidserne, tonic + dagcreme i ansigtet, deo, makeup (som jeg ikke orker at udpensle yderligere) og så måske et stylingprodukt i håret efterfulgt af en omgang føn.. PUHA! Don´t even get me startet on the tøj! DET tager lang tid.. På trods af at det vælter ud af mine klædeskabe når jeg åbner dem..

Et eksempel på, hvor vigtigt det er for mig med et langt karbad en gang imellem: Jeg spiser af og til derude! Liggende i karret! I går stod jeg op, fyldte karret, lavede kaffe og hældte en portion yoghurt op. Da jeg så lå der og nød livet (mens jeg sparrede tid ved samtidig at spise og indtage lidt koffein) slog det mig at yoghurt skulle være fantastisk som ansigtsmaske. Så jeg spiste selvfølgelig ikke helt op :-) Og ja - det gjorde min hud dejlig blød.. *hrøm*

Så tror I nu at jeg er pisse lækker og altid ser toptunet og stilet ud? NOPE! Hvorfor ikke? Med al den tid og alle de penge!? Jeg fatter det ikke.. Men lækkert er det..







Det var et par af mine yndlingsprodukter..

5 kommentarer:

Sara Marie sagde ...

Øhm hvor gør du af barnet imens? Jeg synes slet ikke, jeg har tid til at gå i bad og slet ikke den efterfølgende styling.

Savner et skab, hvor der vælter tøj ud af. Smart tøj, selvfølgelig.

Prinsessens Mor sagde ...

Jamen jeg ved det godt... Det lyder vildt..

Jeg går som oftest først i bad når hun sover, og hvis hun så vågner så er den dejlige farmand her jo. Vi er nok ret privilligerede hvad det angår..

Jeg savner også et skab hvor der vælter ud med SMART tøj! Jeg har alt for mange halv-fejlkøb.. Fejlkøbene ryger ud og de gode køb bliver flittigt brugt, men alt det der er ind i mellem... puha..

Sara Marie sagde ...

Gud hvor er du heldig, så fik du lige et gift card hahahahahah

Prinsessens Mor sagde ...

Jeg ved ikke hvad det går ud på men det er vel noget reklame-spam-værkens?

Anonym sagde ...

I agree with many points. But in some areas, I feel we need to be more aggressive. Just my opinion. Love ya. bridal jacket Louboutin Shoes cheap mobile phone. Modest Wedding Dresses